Preview Mode Links will not work in preview mode

EFN Marknad

Nov 30, 2023

Hur gör Flat Capital om Klarna börsnoteras och hur tänkte Flat Capitals vd Hanna Wachtmeister när det stormade som mest kring Open AI, som de investerat i? Det får du svar på i dagens EFN Marknad.


Nov 28, 2023

Vissa menar att en bra grundstrategi gällande investeringar är att köpa aktier och lägga dem i byrålådan under en väldigt lång tid. Men vad kan föranleda att man faktiskt överväger att sälja ett innehav man tidigare sett som långsiktigt? Den frågan diskuteras i dagens EFN Marknad.


Nov 23, 2023

Riksbanken valde att lämna styrräntan oförändrad på 4,0 procent. Varför de gjorde så och vad det innebär kommenterar Handelsbankens chefsstrateg Claes Måhlén i EFN Marknad.


Nov 16, 2023

En del investerare som har satsat på hållbar energi kan ha missbedömt den heta trenden. Året hittills har nämligen varit minst sagt utmanande för den som har investerat i denna sektor.


Nov 14, 2023

Vem är egentligen Elon Musk? Det diskuteras i EFN Marknad som gästas av Alexander Norén, ekonomikommentator på SVT och Carl-Henrik Söderberg, marknadsanalytiker på IG Sverige.