Preview Mode Links will not work in preview mode

Börslunch

Nov 30, 2022

Vilka branscher ska man satsa på inför 2023? Det diskuteras i EFN Marknad som gästas av Sebastian Gierlowski Carling, investeringsstrateg på Söderberg & Partners.


Nov 25, 2022

Kursras, kreditsmällar och korsägande är bara några av de saker som varit i fokus när det gäller fastighetssektorn på börsen under 2022. För att diskutera utvecklingen är Fastpartners vd Sven-Olof Johansson och Handelsbankens fastighetsanalytiker Johan Edberg med i EFN Marknad.


Nov 21, 2022

Mattias Sundling, chef för aktieanalys på Handelsbanken, tror inte att de senaste veckornas övervägande positiva börsutveckling kommer vara ihållande. I EFN Marknad säger han att han mer tror att det handlar om att börsen fått “glädjefnatt i en nedåtgående trend”.


Nov 18, 2022

Det är återigen dags för teknisk analys med Nils Brobacke i EFN Marknad. Ett program fyllt till bredden med grafer, som vanligt, men även fyllt med positiva börskänslor.


Nov 16, 2022

Livsstilsaktier i allmänhet och lyxaktier i synnerhet är i fokus när Kim Hansson, förvaltare på Lucy Global Fund, gästar EFN Marknad.