Preview Mode Links will not work in preview mode

EFN Marknad

Jun 28, 2023

I säsongsavslutningen av EFN Marknad, tillika det 300:e avsnittet av programmet, gästar Avanzas vd Rikard Josefson, som bland annat berättar om varför han väljer att sluta på nätmäklaren efter sex år på vd-posten. Dessutom förklarar Nordeas chefekonom Annika Winsth varför den svenska kronan är svag och...


Jun 22, 2023

Varför går småbolag sämre än stora bolag på börsen för tillfället? Det tar vi upp i detta avsnitt av EFN Marknad. Dessutom analyseras teknikhandelsbolaget Addtech och optikerkedjan Synsam.


Jun 16, 2023

Vilka var de tyngsta ekonomiska händelserna under första halvåret och vad ska du hålla ett öga på under sommarsemestern? Det sammanfattas i EFN Marknad som gästas av chefsekonomerna Alexandra Stråberg och Christina Nyman.


Jun 14, 2023

Hur påverkar psykologi dina och andras aktieköp? Det diskuteras i EFN Marknad när Carl-Gustav Gyllenram, börspsykolog, och förvaltare på Ability Asset Management, gästar studion.


Jun 9, 2023

Dagens avsnitt av EFN Marknad gästas av Martin Hallström, marknadsstrateg på Swedbank, som bland annat ger sin syn på det tekniska läget för indexet OMXS30.