Preview Mode Links will not work in preview mode

Börslunch

Mar 31, 2023

I dagens EFN Marknad berättar Jon Karlung, vd på internetleverantören Bahnhof, om bolagets senaste utveckling. Dessutom gästar fondförvaltaren Carl Granath programmet och ger sin syn på Bahnhof. Han berättar också om två doldiscase från Europa.


Mar 29, 2023

Med nästan 200 000 aktieägare är det svenska investmentbolaget Kinnevik lite av en spararfavorit på Stockholmsbörsen. Men hur går det egentligen med bolagets nya inriktning? Om det pratar Jan Almgren, näringslivsjournalist på Svenska Dagbladet och Joachim Gunell, analytiker på DNB.


Mar 24, 2023

I dagens EFN Marknad görs en djupdykning i ett par spelbolagsfavoriter när förvaltarna Carl Armfelt och Per Johansson ger sin syn på Embracer och Paradox.


Mar 22, 2023

Samtidigt som banker går under och andra bankers aktiekurser dyker stiger kursen på bitcoin. Hur hänger detta ihop och hur ser framtiden för kryptovalutor ut? Det fokuserar vi på i detta avsnitt av EFN Marknad med bitcoinexperten Martin Byström och hedgefondförvaltaren Anna Svahn.


Mar 17, 2023

Bankkollapser och verkstadsbolag är två av ämnena som avhandlas i detta avsnitt. Dessutom bjuds det på två aktiecase och så ställs frågan om börsen är ett socialkontor. Gäster är Peter Benson från Affärsvärlden och Martin Blomgren från Placera.