Preview Mode Links will not work in preview mode

Börslunch

Apr 29, 2024

Börslunch tar sig i dag an de nordiska telekombolagen Ericsson och Nokia. Hur skiljer de sig från de gyllene åren för 20 till 25 år sedan och hur ser framtiden ut? Gäster i studion är Joachim Gunell från DNB och Lars Söderfjell från Ålandsbanken.


Apr 26, 2024

Det är dags att lägga ytterligare en rapportperiod bakom sig. I Börslunch sammanfattar vi höjdpunkterna och lågtrycken tillsammans med Joakim Bornold från Levler och Marcela Klang från Handelsbanken.


Apr 24, 2024

Hur ser framtiden ut för tv på börsen? Börslunch fokuserar i detta avsnitt på Telia, som tros vara på väg att sälja TV4 med stor förlust och Viaplay, som gör enorma förluster och vars börsvärde nästan är utraderat. Gäster är medievetaren Olle Lidbom och Rasmus Engberg, analytiker på Handelsbanken.


Apr 22, 2024

Under årets tre första månader har bolagen som är listade på Stockholmsbörsen emitterat aktier till ett värde av 11 miljarder kronor. Samtliga har blivit fulltecknade. På de mindre listorna ser det betydligt dystrare ut. Mer än hälften av emissionerna under första kvartalet misslyckades. Vad säger det här...


Apr 19, 2024

I Börslunch riktar vi blicken mot småbolagsaktier. Vi spanar utanför A-listan och tar del av två förvaltares tips på aktier. I studion har vi Petter Löfqvist, förvaltningansvarig på Humle Fonder och Johan Thorén förvaltningschef på Strand Kapitalförvaltning.
 
Programledare är Jonas Malmborg och...