Preview Mode Links will not work in preview mode

Börslunch

Oct 30, 2020

EFN Marknad ägnar en dryg halvtimme åt teknisk analys. Nils Brobacke, chefsstrateg på Nordic Gold Trade, analyserar allt från aktier och räntor till råvaror och volatilitet.


Oct 23, 2020

I en värld där energieffektivitet blir allt viktigare kommer vissa bolag att gynnas. Anna Strömberg, förvaltare på Catella, har identifierat sex bolag kopplat till byggande som likt Nibe bör värderas upp när denna trend accelererar.


Oct 16, 2020

Pandemin och presidentvalet gör hälsovårdssektorn dubbelt aktuell och intresset från investerare är stort. Veckans EFN Marknad bjuder på en sektorsanalys av Handelsbankens förvaltare Astrid Samuelsson. Dessutom får vi en lägesrapport från två av hennes innehav, Cantargia och Sectra.


Oct 9, 2020

Presidentvalet i USA närmar sig med stormsteg. De makroekonomiska konsekvenserna analyseras i EFN Marknad av Johanna Högfeldt från Handelsbanken och Sean George från Strukturinvest. Amerikanska bolag analyseras av Erik Sprinchorn från Tin Fonder.


Oct 2, 2020

Nya riskmått och turbulensen i SAS är några av ämnena som avhandlas när det är räntespecial i EFN Marknad. Gäst är Maria Ljungqvist, förvaltare på Aktie-Ansvar.