Preview Mode Links will not work in preview mode

EFN Marknad

Feb 24, 2023

Sedan i höstas är börsen upp runt 25 procent. Trots det ser mycket i världen fortfarande osäkert ut. I dagens EFN Marknad diskuterar Christian Granquist, förvaltare av globalfonden Lancelot Camelot, om börsuppgången är hållbar samt hur man bör positionera sig framåt.


Feb 22, 2023

Ett år har gått sedan Ryssland invaderade Ukraina, med stort mänskligt lidande som följd. Vilka andra konsekvenser det fört med sig och hur framtidsutsikterna ser ut diskuteras i dagens EFN Marknad.


Feb 17, 2023

I dagens EFN Marknad analyseras marknadsläget utifrån rådande situation samt estimat och resultat från 2022. Gästar gör Erik Lundkvist, investeringschef på Coeli och Mattias Sundling, analyschef på Handelsbanken.


Feb 15, 2023

I och med att de största bolagen på Stockholmsbörsen kommit med sina bokslut för 2022 går det att analysera både de ekonomiska resultaten och de kommande aktieutdelningarna. Detta gör vi i detta avsnitt tillsammans med Jonas Olavi, allokeringschef på Alpcot.


Feb 10, 2023

I dagens EFN Marknad går Peter Lindvall, vd och förvaltare på Kavaljer fonder, igenom fyra nordiska aktiefavoriter som han menar har potential.