Preview Mode Links will not work in preview mode

EFN Marknad

Oct 28, 2022

Är det läge för investeringar i tillväxtmarknader? I så fall var? Det fokuserar EFN Marknad på när Lisa Synning från Handelsbanken gäster programmet.


Oct 26, 2022

Många av världens börser befinner sig i en björnmarknad då kurserna har fallit tillbaka 20 procent eller mer från toppnivåerna. Varför har det blivit så, vad är vägen framåt och hur investerar man nu? Det svarar Jonas Olavi, förvaltare på Alpcot, på i dagens EFN Marknad.


Oct 21, 2022

När räntorna var låga under många år var preferensaktier en populär produkt både hos bolag och hos investerare. Men hur ser det ut nu när räntorna är på väg upp? Det diskuteras i EFN Marknad med Peter Hedlund från Börsveckan och Robert Andersson från Aktiespararna.


Oct 19, 2022

EFN Marknad tar tempen på börsen inför rapportperioden som precis inletts. Detta görs tillsammans med Anders Rudolfsson från DNB. Dessutom bjuds det på två aktiecase i form av Loomis och Scandic.


Oct 14, 2022

En ny rapportsäsong närmar sig och osäkerheten om ekonomin och börsutvecklingen är monumental. Detta är utgångspunkten för detta avsnitt av EFN Marknad som gästas av Martin Nilsson, marknadsanalytiker på IG Markets.