Preview Mode Links will not work in preview mode

Börslunch

Jan 28, 2022

Vem tar vem i en kommande uppköpsvåg där kassastinna teknikjättar köper gamingbolag. Det är temat när investeraren Johan Roslund gästar EFN Marknad.


Jan 26, 2022

2022 har inletts med stor dramatik på de finansiella marknaderna. Och mer av den varan kan det bli. Henrik von Sydow, omvärldsstrateg på Carnegie Investment Bank, går igenom årets viktigaste geopolitiska och politiska händelser.


Jan 21, 2022

När förvaltarna Helen Groth från Lannebo och Carl Armfelt från TIN Fonder gästar EFN Marknad är det fokus på tech-sektorn. Surgical Science och Sinch är två av aktierna som rekommenderas.


Jan 19, 2022

Greenwashing innebär att företag försöker framstå som mer miljövänliga än vad de är. Hur du som småsparare och konsument avslöjar och undviker det diskuteras i EFN Marknad. Gäster är Lin Lerpold, docent på Handelshögskolan i Stockholm och Josefin Johansson, hållbarhetsanalytiker på Handelsbanken.


Jan 14, 2022

Storytel, Millicom och Ratos är tre bolag som Paretos analyschef Stefan Wård har höga förhoppningar på inför 2022. I EFN Marknad berättar han varför. Dessutom diskuteras Kinnevik och Babylon Health.