Preview Mode Links will not work in preview mode

Börslunch

Mar 26, 2021

Bristen på halvledare globalt har varit högt upp på agendan den senaste tiden. Vad det hela handlar om och vilka bolag som är de stora spelarna förklarar Andreas Brock, förvaltare på Coeli, i EFN Marknad.


Mar 19, 2021

Dagligvaruhandeln har påverkats på många sätt under ett år med en global pandemi. Per Strömberg, vd för Ica, kommenterar i EFN Marknad hur Ica har känt av detta. Han pratar bland annat om e-handel, hälsa, hållbarhet, egna varumärken och reklamkampanjer.


Mar 18, 2021

Investmentbolaget Bure blir först i Sverige med att notera ett SPAC-bolag. Bolagets vd Henrik Blomquist förklarar hur de tänker kring börsnoteringen av ACQ som bolaget heter.


Mar 12, 2021

EFN Marknad lägger fullt fokus på fastighetsmarknaden. Kungsledens vd Biljana Pehrsson intervjuas och analytikern Peter Norhammar kommenterar läget i branschen och bjuder på aktietips.


Mar 9, 2021

Det är dags att vikta om från amerikanska tech-bolag till för europeiska aktier, banker och annat som inte varit speciellt hett. Det är vad Nils Brobacke, chefsstrateg på Nordic Gold Trade, ser när han använder sig av teknisk analys.