Preview Mode Links will not work in preview mode

Börslunch

Dec 14, 2023

I finalavsnittet av EFN Marknad sammanfattar programledarna Christian Ploog, Michaela Berglund och Albin Kjellberg programmets fyra levnadsår. Dessutom bjuder en av favoritgästerna genom åren, Maria Landeborn från Danske Bank, på framtidsspaningar.


Dec 8, 2023

En comeback för småbolag och en fortsatt fin aktieresa för Autoliv. Det avhandlas i EFN Marknad när Anders Rudolfsson från DNB gästar studion.


Dec 5, 2023

Den av de nordiska börserna som har levererat allra sämst i år är Helsingforsbörsen. Enligt Kim Pessala, vd på finska Evlis fondbolag, beror det bland annat på att Finland är en mycket mindre marknad jämfört med till exempel Sverige.


Nov 30, 2023

Hur gör Flat Capital om Klarna börsnoteras och hur tänkte Flat Capitals vd Hanna Wachtmeister när det stormade som mest kring Open AI, som de investerat i? Det får du svar på i dagens EFN Marknad.


Nov 28, 2023

Vissa menar att en bra grundstrategi gällande investeringar är att köpa aktier och lägga dem i byrålådan under en väldigt lång tid. Men vad kan föranleda att man faktiskt överväger att sälja ett innehav man tidigare sett som långsiktigt? Den frågan diskuteras i dagens EFN Marknad.